welke mindful outdoor TRAINING past bij jou?

Kies een training die je bij je schema en doelen past. 

Mindful Walk

voordelen van Mindful wandelen

Mindful Wandelen in de buitenlucht is goed voor je gezondheid. Studies bewijzen dat wandelen kalmerend werkt op je stemmingen en emoties. Mindful Outdoor combineert kracht & ademhalingsoefeningen, mindfulness, yoga en wandelen. Je triggert actief je brein en geest. En ervaart een extra mentale boost. Met de ademhalingsoefeningen voed je je organen en alle cellen in je lichaam met zuurstofrijkbloed. En dat voel je! Ook je zintuigen worden gestimuleerd. Zin om mee te doen?

  • Meer energie, minder druk
  • Je voelt je steeds fitter

voordelen van Mindful hardlopen

Met Mindful Hardlopen leer je op een bewuste en verantwoorde manier hardlopen. Hardlopen is goed voor je longen, hart, bloedvaten en geest. En het heeft vaak een positieve versterkende invloed op spieren, botten en pezen. Veel beginnende hardlopers hebben last van blessures. Met Mindful rennen vergroot je je loopplezier en verklein je de kans op blessures. Mindful Outdoor combineert kracht & ademhalingsoefeningen, mindfulness, yoga en hardlopen. Bewust ademhalen staat centraal. Kom lekker meedoen!

  • Inclusief looptechniek video
  • Train je longen en krijg meer energie
Mindful Outdoor Warmin up Planking
Mindful Outdoor 1-op-1 training hardlooptraining

voordelen van 1-OP-1 training

Iedereen van jong tot wat ouder, gevorderd of juist niet, heeft voordeel bij individuele trainingen. Fit worden, afvallen, beter leren lopen of trainen voor een specifieke wedstrijd? Ieder heeft zijn eigen doel.

Met 1-op-1 training geniet je van volledige ondersteuning en leer je efficiënt lopen. Zo verminder je de kans op blessures en vind je de perfecte balans.  

  • Op maat gemaakte training afgestemd op je doel
  • 1,5 uur individuele aandacht

pop-ups en clincs zijn er voor de fun

Wil je kennismaken met Mindful Wandelen of Hardlopen of een combi daarvan, neem dan deel aan een clinic. In 1,5 uur maakt je op een leuke manier kennis met deze manier van trainen. Clinics worden een paar keer per jaar gegeven. Houd hiervoor Facebook en Instagram in de gaten.

Pop-ups zijn er voor de fun. Soms zijn deze gratis, gewoon omdat het kan. Dan doen we bijvoorbeeld een Mindful Slow Run. Soms zijn deze betaald, dan wandelen of rennen we in een ander gebied dan het Haarlemmermeerse bos. Na afloop zijn er vaak gezonde versnaperingen.

Let’s get energized

Mindful Outdoor Nathalie Samson Mindful Run Mindful Walk Pop up Clinic

Let’s get energized

MINDFUL trainen

85

euro

10-rittenkaart

Wandelen

en/of Hardlopen

1,5 uur training

small group

1 op 1 TRAINING

75

euro

Hardlopen en/of Wandelen

Techniek analyse (video)

Op iedere gewenste locatie

1 of 1,5 uur training

personal training

CLINiC OF POP UP

15

euro

Mindful Outdoor Hardlopen

Mindful Outdoor Wandelen

Wisselende locatie

minstens 1,5 uur

small group