DATUM/TIJD GRATIS
mindful walk

Voor meer energie

Wandelen: iedereen doet het, iedereen kan het. Met een 5-weekse cursus Mindful Walk leer vanuit je hart te lopen. Door de combinatie van ademhalingstechnieken, mindfulness oefeningen, yoga en wandelen krijg je een enorme boost. Iedere training staat een ander thema centraal: Bewegen, loophouding, ademhaling, mindfulness, concentratie, focus, loslaten en ontspannen. De tools die je krijgt, zijn eenvoudig toe te passen in je werk en privé leven. 

2 juni om 09.30 uur start een nieuwe 5-weekse Mindful Walk cursus. Vind je het leuk om kennis te maken? Vraag dan een gratis proefles aan.

voordelen van mindful wandelen

Het stimuleert je brein en maakt je productiever en creatiever. Je voelt je steeds fitter. Depressieve gevoelens nemen af, omdat het stresshormoon cortisol daalt. Je geniet van een betere slaapkwaliteit. Je krijg meer energie en minder stress. Betere opname van (brand)stoffen uit het bloed. En het is gezellig! We wandelen in kleine groepen, dus je leert eenvoudig iedereen kennen.

Hoe ziet een mindful walk training eruit

De training duurt 1,5 uur. We wandelen 10 minuten in en doen warming-up oefeningen: huppelen, hakken billen, knieheffen. Alles wandelend. Daarna volgen core stability oefeningen en staan we stil bij onze ademhaling. Iedere training wandelen we een andere route en staat een nieuw thema centraal. We doen een cooling-down en als afsluiting een body-scan.

KLEDINGTIPS EN LOCATIE

Sommige deelnemers lopen op wandelschoenen, anderen op gympen of hardloopschoenen. Sportkleding of gewoon een spijkerbroek: alles is goed, zolang jij je er maar comfortabel in kan bewegen. Soms staan we stil, omdat we oefeningen doen, dan is een extra vestje of jas handig. We wandelen in het Haarlemmermeerse bos, de Groene Weelde en de Plesmanhoek.

Mindful Walk Mindful Wandelen Mindful Outdoor
mindful walk mindful wandelen mindful outdoor
Mindful Walk
Mindful Walk Mindful wandelen Mindful Outdoor

Mindful Walk leert hoe je volop kunt genieten van bewegen en je omgeving, met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu’​.

Kies bewust voor je gezondheid. Hup naar buiten, de natuur in. Doe je mee?

5-weekse Mindful walk

  • Start dinsdagochtend 2 juni van 09.30 – 11.00 uur.
  • Volgende data zijn 9, 16, 23 en 30 juni.
  • Verzamelen bij de parkeerplaats bij het voormalige restaurant Vork & Mes, Paviljoenlaan 1 in Hoofddorp.
  • Voor iedereen die van wandelen houdt.
  • Kosten 95 euro. 

Happy Clients

Heerlijk ontspannen lopen in de buitenlucht, afgewisseld met (ademhalings-) oefeningen. Een perfecte combi van inspanning en ontspanning.

Nicolien

Kleine groep, goede uitleg en oefeningen. Fijne manier om bewegen op te pakken.

Sacha

Super leuke lessen, bewust worden van je ademhaling en omgeving en zijn in het hier en nu.

Talitha